aboutus

Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd.

Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd. Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Guangzhou Funplay Animation Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: <70
Jaarlijkse omzet: 2 Million- 5Million
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de de ANIMATIEtechnologie van GUANGZHOU FUNPLAY, Ltd is in de vermaakindustrie meer dan 12 jaar geweest. Als het leiden en professionele fabrikant, concentreren wij ons altijd bij zich onderzoek & het ontwikkelen en de productie van de machines van het arcadespel en VR.
 
Wij hebben uitstekend team met inbegrip van R&D-afdeling, productieafdeling, verkoop & op de markt brengende afdeling en naverkoopafdeling. Ons team heeft ervaring in elk aspect van de vermaakzaken – spelselectie, productie, vloerlay-out, marketing, technische ondersteuning en installaties.
 
Als globale leverancier, zijn Onze producten uitgevoerd naar meer dan 100 landen.  Wij hadden onze klanten helpen om 20%-kosten te drukken en zo voordelig mogelijk te blijven.
 
Wij hebben een groot team voor R&D, wat het voor ons mogelijk maken om de producten van de premiekwaliteit te verstrekken dat het mislukkingstarief minder dan 2% is. En wij hebben nieuwe producten op de markt om de twee maanden. 
 
Ons bedrijf hangt principe van „Klant aan is Eerste, is de Kwaliteit Prioriteit, is de Innovatie Opperst.“  Onze shomroom behandelt 4500 vierkante meters. Wij heten over de hele wereld kopers van welkom om ons bedrijf te bezoeken of ons voor nadere informatie te contacteren.
 
 
 

Geschiedenis

De Funplayanimatie heeft in de vermaakindustrie met spelsoftware sinds 2007 geïmpliceerd. Onze spelsoftware had een goede repution in demostic markt verkregen en toen begonnen wij om spelmachines in 2010 te ontwikkelen en te bevorderen. Sinds 2013, begonnen wij om markt overzee te doen. Onze producten is uitgevoerd naar meer dan 100 landen. Wij hielpen onze klanten om 20%-kosten te drukken.

 

Dienst

Ons werkingsgebied van de diensten raakt elk aspect van de selectie van het vermaakspel en lay-out aan de volledige oplossing van de de dienstinstallatie

s en leventechnische ondersteuning.

 

 

1, Spelselectie:
Wij zijn in de vermaakindustrie meer dan 12 jaar geweest. Wij zullen de beste spelen adviseren om uw zaken en demographics van uw klanten aan te passen.
 
2, Lay-out:
 

Onze ervaren ontwerpers zullen een gedetailleerd CAD ontwerp creëren dat lay-out en spelselectie voor geoptimaliseerd gebruik van uw ruimte van de spelruimte toont.

 

3, Installatie:

Onze opgeleide technici kunnen naar het buitenland gaan om installatie te doen.

 

 

4, Leventechnische ondersteuning

Wij kunnen verstrekken de noodzakelijke opleiding voor u en uw werknemers om uw spelen onderhouden behoorlijk te houden. Onze technicus is ervaren, opgeleid wie u in om het even welke technische ondersteuningbehoeften kan bijstaan. Zij kunnen u ook bijstaan al dan niet uw product in garantie is!

 

Ons Team

Wij hebben uitstekend team met inbegrip van R&D-afdeling, productieafdeling, verkoop & op de markt brengende afdeling en naverkoopafdeling. Ons team heeft ervaring in elk aspect van de vermaakzaken – spelselectie, productie, vloerlay-out, marketing, technische ondersteuning en installaties.
 

Contactgegevens